nav-left cat-right
cat-right

Het repareren van een iPhone scherm

Het repareren van een iPhone scherm

Helaas, je hebt je iphone 5s laten vallen. Nu is het scherm gebroken en kun je misschien wellicht nog gebruik maken van je iphone, maar hij moet echt gerepareerd worden. Belangrijk is het dan ook om naar een reparatie bedrijf bij jouw in de buurt te gaan. Helaas kan het nog wel eens lastig zijn om een goed bedrijf te vinden en daarom hebben we wat tips voor je op een rijtje gezet.

Tips

Tip 1: Heb je het toestel laten vallen? Dan is het je eigen fout en kan je zelf dokken. De iPhone 5s reparatie kosten zijn voor je eigen rekening. Als het scherm op een andere manier is kapot gegaan, en je hebt dit niet zelf veroorzaakt, dan krijg je vaak een gratis vergoeding van Apple. Maar een kapot scherm gebeurt in 99 procent van de gevallen toch echt door jezelf.
Tip 2: Kijk eens op internet naar recensies van verschillende reparatie bedrijven bij jouw in de buurt. Op die manier krijg je een beetje een idee van de verschillende bedrijven die er bij jouw in de buurt zijn en waar je nou allemaal uit kunt kiezen. Je kunt vervolgens op zoek gaan naar goede reparatie bedrijven bij jouw in de buurt met een mooie prijs en kwaliteit verhouding. Op die manier weet je zeker dat je nooit te veel geld hoeft te betalen.
Tip 3: Sommigen reparatie bedrijven geven een tijdelijke telefoon mee zodat je nog steeds bereikbaar bent terwijl je oude telefoon word gerepareerd. Wellicht is dit voor jou ook handig. Onderzoek dit goed van te voren of het bedrijf zo’n actie heeft. Dan weet je of je nou wel of niet voor dit bedrijf zou moeten kiezen.