nav-left cat-right
cat-right

De iPad Air 2


Heb jij ook altijd de nieuwste gadgets in huis? Ga jij graag mee met de trends van dit moment? Dan is het nieuwe model van Apple beslist iets voor jou! Sinds kort heeft Apple de iPad Air 2 op de markt gebracht. Deze ultieme gadget is 6,1 millimeter dik, heeft een 9,7 inch scherm met een resolutie van 2048 x 1536 pixels. Nog wat andere technische feitjes: er zit een A8X processor in, een vernieuwde versie van de A8-chip uit de iPhone 6.

De camera van de iPad Air 2 gaat er ook flink op vooruit, deze heeft 8 megapixels en de camera kan nu ook panoramafoto’s maken evenals een timelapse en zelfs slomotion videos van 120 beelden per seconde.

Het kopen van de iPad Air 2

Aan een nieuwe gadget hangt natuurlijk ook een prijskaartje. De prijzen kunnen een beetje verschillen, maar de nieuwprijs van de iPad Air 2 met enkel wifi begint bij €499,-. Als je iPad Air 2 wilt met 4g kom je terecht in een prijsklasse vanaf €619,-.

Maar er is nog een mogelijkheid om in bezit te komen van dit nieuwe speeltje. Bij UnitedConsumers kun je bij het afsluiten van een zorgverzekering kiezen voor korting in geld of voor een mooi kado. Afhankelijk van met hoeveel personen je op de polis staat, kun je kiezen uit een Asus MeMO Pad, een Xbox One pakket en de iPad Air 2! Op de website van UnitedConsumers staat precies uitgelegd hoe dit werkt, dus wie weet ben jij binnenkort ook wel troste eigenaar van de iPad Air 2.